Voor bijna 40 jaar geleden de bewuste keuze gemaakt om als professional mensen van verschillende doelgroepen en culturen te helpen en te ondersteunen.

Varlik Zorg&Welzijn bied haar diensten nog voornamelijk aan via het Persoonsgebonden Budget (PGB) die cliënten aan kunnen vragen en waarbij de cliënt zelf de zorg kan inkopen bij Varlik Zorg&Welzijn.  Heeft u een voorkeur voor een zorgverlener of een organisatie, wilt u uw zorg zelf vormgeven? Dan kunt u een PGB aanvragen.

Iemand  die zelfstandig en/of via de hulp van zijn netwerk PGB kan beheren is van harte welkom bij Varlik Zorg&Welzijn.  U mag dan ook van uit gaan dat u de juiste hulp krijgt van volgens uw afgegeven indicatie.

Gezien de problematiek bij de doelgroep aanwezig is is deze vorm van zorginkopen niet aan te raden voor een gedeelte van de doelgroep en adviseert Varlik Zorg&Welzijn om voor de doelgroep alleen het bieden van Zorg in Natura (ZIN) mogelijk te maken.

Momenteel kan Varlik Zorg&Welzijn helaas geen Zorg in Natura (ZIN) bieden. Varlik Zorg&Welzijn is bezig om zich zo te ontwikkelen, investeren en te voorbereiden dat het meedingen in de volgende aanbesteding mogelijk word.